hero image
dppi

Albon megint bődületesen jól kapta el a rajtot, most az Olasz Nagydíjon (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/09/05 11:18
Alex Albon megérdemelne egy gyorsabb autót, de nem Max Verstappen mellett, még akkor sem, ha azóta sokat fejlődött.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Az elmúlt években több versenyzőt is kipróbáltak Max Verstappen mellett, de egyikőjük sem vált be. Óriási lehetőség volt ez számukra, ugyanakkor az elküldésüket követően újra kellett építeniük a karrierjüket.

A holland totálisan más szint, így valószínűleg csak Hamilton, Norris, Alonso, Russell, vagy Leclerc tudna rá nagyobb nyomást helyezni. Eddig ez egyedül Ricciardónak sikerült, aki ugyan visszatért a Red Bullhoz és versenylehetőséget is kapott, de hamar megsérült.

Verstappen már 10 egymást követő győzelemnél tart a szezonban, ami új rekord. Albon sem tudott mit kezdeni vele, amikor még a Red Bull versenyzője volt, bár azóta rengeteget fejlődött a fiatal versenyző.

A Williamsnél épített magának új karriert, és mindenki láthatja, hogy milyen jó döntést hoztak a britek. Sorra hozza a jobbnál jobb eredményeket, kiérdemelve egy jobb autót, akár egy topcsapat szerződését.

Legutóbb az Olasz Nagydíjon parádézott, már a rajtnál felhívta magára a figyelmet a reakcióidejével. Bámulatosan jól kapta el a rajtot, más kérdés, hogy nem tudott csodát tenni az 1-es kanyarban.