hero image
dppi

Albon megint bődületesen jól kapta el a rajtot, most az Olasz Nagydíjon (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Belsőkamerás videón Leclerc rajtelsőséget érő köre Monacóból

FORMA-1

Videón az őrületesen izgalmas Monacói Nagydíj időmérő edzése

FORMA-1

Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

FORMA-1

Videó: Verstappen „falazása” a monacói Q3-ból

Motorsport.hu
2023/09/05 11:18
Alex Albon megérdemelne egy gyorsabb autót, de nem Max Verstappen mellett, még akkor sem, ha azóta sokat fejlődött.
Ajánlott Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

Az elmúlt években több versenyzőt is kipróbáltak Max Verstappen mellett, de egyikőjük sem vált be. Óriási lehetőség volt ez számukra, ugyanakkor az elküldésüket követően újra kellett építeniük a karrierjüket.

A holland totálisan más szint, így valószínűleg csak Hamilton, Norris, Alonso, Russell, vagy Leclerc tudna rá nagyobb nyomást helyezni. Eddig ez egyedül Ricciardónak sikerült, aki ugyan visszatért a Red Bullhoz és versenylehetőséget is kapott, de hamar megsérült.

Verstappen már 10 egymást követő győzelemnél tart a szezonban, ami új rekord. Albon sem tudott mit kezdeni vele, amikor még a Red Bull versenyzője volt, bár azóta rengeteget fejlődött a fiatal versenyző.

A Williamsnél épített magának új karriert, és mindenki láthatja, hogy milyen jó döntést hoztak a britek. Sorra hozza a jobbnál jobb eredményeket, kiérdemelve egy jobb autót, akár egy topcsapat szerződését.

Legutóbb az Olasz Nagydíjon parádézott, már a rajtnál felhívta magára a figyelmet a reakcióidejével. Bámulatosan jól kapta el a rajtot, más kérdés, hogy nem tudott csodát tenni az 1-es kanyarban.