Alex Albon megérdemelne egy gyorsabb autót, de nem Max Verstappen mellett, még akkor sem, ha azóta sokat fejlődött.

Az elmúlt években több versenyzőt is kipróbáltak Max Verstappen mellett, de egyikőjük sem vált be. Óriási lehetőség volt ez számukra, ugyanakkor az elküldésüket követően újra kellett építeniük a karrierjüket.

A holland totálisan más szint, így valószínűleg csak Hamilton, Norris, Alonso, Russell, vagy Leclerc tudna rá nagyobb nyomást helyezni. Eddig ez egyedül Ricciardónak sikerült, aki ugyan visszatért a Red Bullhoz és versenylehetőséget is kapott, de hamar megsérült.

Verstappen már 10 egymást követő győzelemnél tart a szezonban, ami új rekord. Albon sem tudott mit kezdeni vele, amikor még a Red Bull versenyzője volt, bár azóta rengeteget fejlődött a fiatal versenyző.

A Williamsnél épített magának új karriert, és mindenki láthatja, hogy milyen jó döntést hoztak a britek. Sorra hozza a jobbnál jobb eredményeket, kiérdemelve egy jobb autót, akár egy topcsapat szerződését.

Legutóbb az Olasz Nagydíjon parádézott, már a rajtnál felhívta magára a figyelmet a reakcióidejével. Bámulatosan jól kapta el a rajtot, más kérdés, hogy nem tudott csodát tenni az 1-es kanyarban.  

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL