hero image

Albon: Verstappen magabiztos, de nem arrogáns

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Michael Schumacher egészen döbbenetes kiesése a 2005-ös Kínai Nagydíjról

FORMA-1

A Forma-1 történetének egyik legfélelmetesebb bukása (videó)

FORMA-1

Alonso győzelemmel ünnepelte a 200. nagydíját a Ferrarival

FORMA-1

Michael Schumacher 22 évvel ezelőtt már 56 F1-es győzelemnél járt

Motorsport.hu
2022/02/12 14:14
A Williamshez szerződő Forma-1-es pilóta, Alex Albon korábbi csapattársáról, Max Verstappenről nyilatkozott – szerinte a holland nem csinál baromságokat és egy „átlagos srác”, aki nem arrogáns, csak magabiztos.
Ajánlott Hülkenberg félelmetes F1-es bukása után megfagyott a levegő

Alex Albon 2019 második felében és a 2020-as idényben volt Max Verstappen csapattársa a Red Bullnál, majd 2021-ben a Red Bull tesztpilótája volt. Idén már a Williams színeiben indul a 25 éves versenyző, aki korábbi csapattársáról nyilatkozott.

Albon azt mondta, szerinte nem arrogáns 2021 világbajnoka, csak magabiztos, és egy „átlagos srác”, akivel a pályán és azon kívül is jól kijön, és szoktak együtt játszani.

„Max egy nagyon őszinte ember, nem csinál baromságokat. Emellett nagyon direkt is, azt lehet rá mondani, hogy igazi holland” – mondta Albon nevetve a holland Formule1 magazinnak.

„Ő egy magabiztos személy, de egyáltalán nem arrogáns. Egyszerűen csak önbizalommal végzi a munkáját. Jól kijövök Maxszal a pályán és azon kívül is” – tette hozzá a brit-thai versenyző, aki idén is thai nemzetiségűként fog indulni.

„Maxszal együtt szeretjük a gaminget, szoktunk együtt játszani. Igazából ő egy teljesen átlagos srác. Főleg ahhoz képest, hogy mennyire híres és mennyi mindent elért. Sokkal normálisabb annál, mint sokan gondolnák” – zárta Albon.