hero image

Albon: Verstappen magabiztos, de nem arrogáns

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/02/12 14:14
A Williamshez szerződő Forma-1-es pilóta, Alex Albon korábbi csapattársáról, Max Verstappenről nyilatkozott – szerinte a holland nem csinál baromságokat és egy „átlagos srác”, aki nem arrogáns, csak magabiztos.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Alex Albon 2019 második felében és a 2020-as idényben volt Max Verstappen csapattársa a Red Bullnál, majd 2021-ben a Red Bull tesztpilótája volt. Idén már a Williams színeiben indul a 25 éves versenyző, aki korábbi csapattársáról nyilatkozott.

Albon azt mondta, szerinte nem arrogáns 2021 világbajnoka, csak magabiztos, és egy „átlagos srác”, akivel a pályán és azon kívül is jól kijön, és szoktak együtt játszani.

„Max egy nagyon őszinte ember, nem csinál baromságokat. Emellett nagyon direkt is, azt lehet rá mondani, hogy igazi holland” – mondta Albon nevetve a holland Formule1 magazinnak.

„Ő egy magabiztos személy, de egyáltalán nem arrogáns. Egyszerűen csak önbizalommal végzi a munkáját. Jól kijövök Maxszal a pályán és azon kívül is” – tette hozzá a brit-thai versenyző, aki idén is thai nemzetiségűként fog indulni.

„Maxszal együtt szeretjük a gaminget, szoktunk együtt játszani. Igazából ő egy teljesen átlagos srác. Főleg ahhoz képest, hogy mennyire híres és mennyi mindent elért. Sokkal normálisabb annál, mint sokan gondolnák” – zárta Albon.