hero image

Állítólagos képen az Alpine 2022-es autója

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón Jenson Button megdöbbentő hibája a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Óriási pofont kapott a két McLaren a Kínai Nagydíjon

FORMA-1

Videón Verstappen egészen hihetetlen F1-es startja 19 évesen a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Egy több mint szürreális baleset a Kínai Nagydíjról

Motorsport.hu
2022/02/18 14:44
Az Alpine csapata csak a jövőhétre időzítette új autójának bemutatóját, azonban a közösségi médiában egy érdekes fotó bukkant fel.

Fernando Alonso és Esteban Ocon csapata nem kapkodta el az új autó bemutatását, csak két nappal a barcelonai tesztek megkezdése előtt rántja le a leplet az új versenygépről. Idén azonban tendencia, hogy a bemutatók előtt kiszivárog egy-két kép, és ez a franciáknál sincs másképp.

Azt már korábban is tudtuk, hogy a BWT érkezése miatt megjelenhet a rózsaszín az új autón, mely nek alapszíne a kék. A csapat azt is megerősítette, hogy nem lesz teljesen rózsaszín a fényezés, mint korábban a Force India és a Racing Point esetében.

A kép ezen a linken elérhető, amely ugyan nem árul el sokat, mindenesetre egy eléggé megosztó dizájnról beszélhetünk. Sean Bull, az Alpine egyik dizájnere azonban a képek felbukkanása után cáfolta, hogy ez lenne a végleges Alpine.

A dizájner szerint ez csupán egy showautó volt, melyet korábban használt az Alpine, és sem maga az autó, sem pedig a fényezés nem a jövőhéten bemutatásra kerülő verzió.