ERŐSEN AJÁNLOTT

Videón Norris és Russell akciójelenete a Kanadai Nagydíjról
hero image
dppi

Alonso az Aston Martinhoz igazolásáról: „Úgy gondolom, megszerezhetem a harmadik világbajnoki címet!”

Jövőre már az Aston Martin színeiben fog versenyezni Fernando Alonso, aki kijelentette, hogy továbbra is hisz abban, hogy megszerezheti a harmadik világbajnoki címét.

Vasárnap még az Alpine pilótájaként esett ki az Abu-Dzabi Nagydíjon, kedd délelőtt már az Aston Martin kocsiját vezethette Fernando Alonso, aki a hírek szerint kétéves megállapodást kötött a silverstone-i bázisú istállóval.

Az Aston idén a hetedik helyen végzett a konstruktőri pontversenyben, a hatodik Alfa Romeóval pontegyenlőséggel végeztek. Alonso viszont nem a negyedik-ötödik helyre akar ugrani új csapatával – a célja a világbajnoki cím:

„Engem tulajdonképpen a bajnoki cím megnyerése motivál minden nap, és még mindig úgy gondolom, hogy egy nap el is érhetem a harmadik világbajnoki címemet” – magyarázta a BBC-nek.

„Talán nem jövőre, ki tudja, valamikor a jövőben. Az Aston Martin projektjében pedig több dolog is vonzó számomra. Megpróbálni felépíteni a csapatot – azért nem a semmiből -, de az idei év után azt reméljük, hogy sokkal jobbak leszünk a következő idényben.”

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL