hero image
DPPI

Alonso bemutatta az új, egyedi festésű F1-es sisakját a Brit Nagydíjra

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

Motorsport.hu
2023/07/06 09:12
Fernando Alonso is készül a Brit Nagydíjra, többek között egy új sisakfestéssel is, ami elég menő darab lett.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Ugyan Fernando Alonso spanyol színekben versenyez, számára is különleges marad a Brit Nagydíj. Egy történelmi helyszínről beszélünk, ami órási múltra tekint vissza a Forma-1 történetében, mely egyszerre ködös és különleges.

Silverstone átesett pár átalakításon az évtizedek alatt, de megtartotta a gyors és ritmusos karakterét. Imádják a versenyzők, és másfajta terhelés is éri az autókat ezen az asztalcsíkon, ami a következő helyszíne a naptárnak.

Bármilyen időjárás is legyen az adott brit hétvégén, mindig tele vannak a lelátók. A britek imádják az F1-et, és akkor is kitartottak, amikor az egyhangúvá vált a domináns autók miatt, bár a Red Bullt most is pokolian nehéz lesz legyőzni.

Fernando Alonso másodvirágzását éli az F1-ben, a 40-es éveiben is az egyik legjobb, és már most sokkal több dobogós helyezése van, mint amióta elhagyta a Ferrarit. Ez azért sokat elmond arról, milyen éveket kellett megélnie a sportban.

Alonso egy igen különleges sisakfestéssel készül a brit versenyre, ugyanis az Aston Martin hazai pályán gurulhat ki a bokszból. Közelről is megnézhetitek a festést, mely nem a megszokott színeket tartalmazza.