hero image
DPPI

Alonso bemutatta az új, egyedi festésű F1-es sisakját a Brit Nagydíjra

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a Sainz-Alonso ütközés, ami Alonso futamába került

FORMA-1

Egészen közelről Leclerc csattanása a Ferrarival a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Vettel első győzelme a Red Bullal a hatalmas kínai káoszban

FORMA-1

Belsőkamerás videón Lando Norris szenzációs esős köre a Kínai Nagydíjról

Motorsport.hu
2023/07/06 09:12
Fernando Alonso is készül a Brit Nagydíjra, többek között egy új sisakfestéssel is, ami elég menő darab lett.
Ajánlott Videón a Sainz-Alonso ütközés, ami Alonso futamába került

Ugyan Fernando Alonso spanyol színekben versenyez, számára is különleges marad a Brit Nagydíj. Egy történelmi helyszínről beszélünk, ami órási múltra tekint vissza a Forma-1 történetében, mely egyszerre ködös és különleges.

Silverstone átesett pár átalakításon az évtizedek alatt, de megtartotta a gyors és ritmusos karakterét. Imádják a versenyzők, és másfajta terhelés is éri az autókat ezen az asztalcsíkon, ami a következő helyszíne a naptárnak.

Bármilyen időjárás is legyen az adott brit hétvégén, mindig tele vannak a lelátók. A britek imádják az F1-et, és akkor is kitartottak, amikor az egyhangúvá vált a domináns autók miatt, bár a Red Bullt most is pokolian nehéz lesz legyőzni.

Fernando Alonso másodvirágzását éli az F1-ben, a 40-es éveiben is az egyik legjobb, és már most sokkal több dobogós helyezése van, mint amióta elhagyta a Ferrarit. Ez azért sokat elmond arról, milyen éveket kellett megélnie a sportban.

Alonso egy igen különleges sisakfestéssel készül a brit versenyre, ugyanis az Aston Martin hazai pályán gurulhat ki a bokszból. Közelről is megnézhetitek a festést, mely nem a megszokott színeket tartalmazza.