hero image
DPPI

Alonso csapattársa akkorát előzött, hogy megkönnyeztük (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/07/05 09:05
Lance Stroll nagyon erős teljesítményt nyújt a versenyeken, egyértelműen az egyik legjobb, és az Osztrák Nagydíjon is volt egy igen remek manővere.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Lance Stroll nagyon messze van Fernando Alonsótól a bajnokságban. A különbség mondhatni drasztikus kettejük között, de attól nem kell félnie, hogy elveszíti az ülését, mivel az édesapja az Aston Martin tulajdonosa.

Ezzel együtt árnyaltabb a kép, mivel egyrészt az idény előtt volt egy súlyos kézsérülése, és általában az időmérő edzések nem mennek neki. Alonso pedig minden idők egyik legjobb versenyzője, még a 40-es éveiben is.

Szóval sok minden szól Alonso előnye mellett, ettől függetlenül Strollnak fejlődnie kell a kvalifikációkon. Ezt is teszi, és az Osztrák Nagydíjon a futamon megint nagyon erős tudott lenni, mint általában.

A rajtjai is élményszámba mennek, és az előzések tekintetében sincsenek gondjai. Spielbergben is igyekezett precíz lenni, és a futam egyik leglátványosabb támadása volt az övé, parádésan fordult alá az Aston Martinnal.

Végül körbeautózta az ellenfelét, ami neki is tetszett, valóban szép manőver volt. Ha mindig így versenyezne, akkor Alonso is nagyobb nyomás alá kerülne, és az Aston Martin megszerezhetné a második helyet a Red Bullnál.