Valószínűleg nem sokan tudták volna úgy megfogni az elszabadult Aston Martint, mint Fernando Alonso Mexikóban.

Az, amit idén nyújt Fernando Alonso a 40-es éveiben, csak azt bizonyítja, hogy óriási hiba volt nem versenyképes autót adni neki a ferraris távozását követően. Nem kevés cím állhatna a nevem mellett, ha anno a Red Bullhoz, majd a Mercedeshez kerül.

Mivel még mindig a világ egyik legjobbja, ezekben a modern időkben is képes lehetne a címért menni. Továbbra is gyors az időmérőkön és a futamokon, és valahogyan rendre a többiek előtt jár egy lépéssel fejben.

Emellett keveset hibázik, és úgy rajtol, mint senki más a mezőnyben. Ennek ellenére csak két világbajnoki cím áll a neve mellett, ugyanakkor így is a történelem legjobbjaként fognak rá emlékezni.

Ehhez kétség nem férhet, ahogyan azt illetően sem, hogy egy elszabadult F1-es autót is bármikor megfog. Ezen a hétvégén Mexikóban vendégeskedik a mezőny, és Alonso megint villant egyet a pályán.

Ezúttal egy nagy mentéssel hívta fel magára a figyelmet, ami valóban látványos volt. Sokan csak fogták a fejüket, és nem értették, hogyan lehetséges ez, de Alonso még mindig képes ilyenekre, nem fog rajta az idő.

https://www.instagram.com/p/Cy7AfrlPCo4/?hl=hu

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL