hero image
Fernando Alonso Twitter

Alonso egy zseni, videón a hatalmas mentése Mexikóból

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/10/28 13:04
Valószínűleg nem sokan tudták volna úgy megfogni az elszabadult Aston Martint, mint Fernando Alonso Mexikóban.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Az, amit idén nyújt Fernando Alonso a 40-es éveiben, csak azt bizonyítja, hogy óriási hiba volt nem versenyképes autót adni neki a ferraris távozását követően. Nem kevés cím állhatna a nevem mellett, ha anno a Red Bullhoz, majd a Mercedeshez kerül.

Mivel még mindig a világ egyik legjobbja, ezekben a modern időkben is képes lehetne a címért menni. Továbbra is gyors az időmérőkön és a futamokon, és valahogyan rendre a többiek előtt jár egy lépéssel fejben.

Emellett keveset hibázik, és úgy rajtol, mint senki más a mezőnyben. Ennek ellenére csak két világbajnoki cím áll a neve mellett, ugyanakkor így is a történelem legjobbjaként fognak rá emlékezni.

Ehhez kétség nem férhet, ahogyan azt illetően sem, hogy egy elszabadult F1-es autót is bármikor megfog. Ezen a hétvégén Mexikóban vendégeskedik a mezőny, és Alonso megint villant egyet a pályán.

Ezúttal egy nagy mentéssel hívta fel magára a figyelmet, ami valóban látványos volt. Sokan csak fogták a fejüket, és nem értették, hogyan lehetséges ez, de Alonso még mindig képes ilyenekre, nem fog rajta az idő.

https://www.instagram.com/p/Cy7AfrlPCo4/?hl=hu