hero image
DPPI

Alonso elmondta, hogy mi Stroll legfőbb gyengesége

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Óriási pofont kapott a két McLaren a Kínai Nagydíjon

FORMA-1

Videón Verstappen egészen hihetetlen F1-es startja 19 évesen a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Egy több mint szürreális baleset a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Ma 23 éve meglepte a Forma-1-et Michael Schumacher öccse

Motorsport.hu
2023/06/24 12:04
A kétszeres világbajnok őszintén elmondta véleményét csapattársáról, és arról, mi választja el őt attól, hogy a legjobb öt versenyző egyike legyen.

"2012 óta ismerem Lance-t. Montrealban találkoztunk először a Ferrari egyik rendezvényén, amikor még az ifjúsági akadémiájuk tagja volt. Úgy gondolom, hogy a volán mögött Lance gyorsaságról és elszántságról tesz tanúbizonyságot. Az idei szezon elején törött karral versenyzett, ami csak akkor lehetséges, ha az embernek igazi szenvedélye van ahhoz, amit csinál."

"A múltban sokszor láthattuk Lance sebességét az esős kvalifikáción, a versenyeken, a rajtok során, az első körben, ahol kiváló eredményeket hozott, de aztán mégsem volt túl jó hétvégéje. Ennek oka lehetett egy sikertelen kvalifikáció, vagy valami más, ami befolyásolta a végeredményt", mondta.

Alonso szerint Stroll számára az a legfontosabb, hogy hétvégéről hétvégére stabil teljesítményt nyújtson, ez ugyanis lehetővé tenné számára, hogy megtegye a következő lépést a karrierjében, és rendszeresen harcoljon az első öt helyért.

A spanyol versenyző hozzátette, hogy Stroll motivációjával és elszántságával, valamint az Aston Martin fejlesztéseivel csak idő kérdése, hogy csapattársa is elkezdjen jó eredményeket felmutatni.