hero image

Alonso: Hamilton most is szuperül vezet!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/04/30 15:14
Az Alpine versenyzője, Fernando Alonso azt nyilatkozta, hogy Lewis Hamilton most is remekül vezet, és hogy mindenki akkor nyeri a világbajnoki címeket és a versenyeket, amikor a leggyorsabb autó van alatta.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Lewis Hamilton az idei szezonban egyelőre szenved, az idényének a mélypontja pedig eddig az imolai versenyhétvége volt, ahol a hétvége folyamán végig a top 10-en kívül volt, és csak a 13. helyen ért célba.

Ennek kapcsán Ralf Schumacher azt nyilatkozta, hogy Hamiltonnak el kell fogadnia, hogy Russell most gyorsabb, míg amikor Fernando Alonsót kérdezték korábbi csapattársa 2022-es teljesítményéről, megértően nyilatkozott:

„Ilyen a Forma-1, és mindig is ilyen volt. Amikor Ayrton Senna nyert világbajnokságokat és futamokat, akkor az ő autója volt a leggyorsabb. Amikor én lettem világbajnok, akkor az enyém volt a leggyorsabb autó, és ugyanígy volt ez Michael Schumacher esetében is.”

„Lewis pedig azért döntötte meg az összes rekordot és a pole-pozíciókat, mert az övé volt a leggyorsabb kocsi. Most pedig Lewis szuperül vezet, és mégis a 13. helyen végez. Ilyen a Forma-1” – idézte Alonsót a RacingNews365.