hero image
dppi

Alonso kiakadt Leclerc-re az időmérőn Katarban

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/10/07 11:03
Fernando Alonso nem díjazta Charles Leclerc manőverét, aminek hangot is adott, nem értette a spanyol a monacóit.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Japánban minden eldőlt, legalábbis a csapat-világbajnoki cím sorsát illetően. Igaz, eddig sem volt kérdés, hogy a Red Bull lesz a befutó, de az már igen, hogy melyik helyszínen bonthatnak majd pezsgőt.

Suzukában ez megtörtént, majd Verstappen is nagyon közel került ahhoz, hogy ünnepeljen. Harmadik világbajnok címének megünneplésének tudatában utazott el Katarba, ahol már szintén rendeznek F1-es versenyeket.

Ami korábban lehetetlennek tűnt, az ma a valóság. Egyre több közel-keleti helyszín kap lehetőséget, akik számára a pénz finoman szólva sem jelent gondot, és ez látszik is a minőségen, remek programokat szerveznek.

Az időmérő edzés is Verstappen sikerét hozta, viszont rajta kívül is történtek érdekes dolgok. Alonso megint bizonyította, hogy az egyik legjobb, és hiába jár a 40-es éveiben, nehezen bírnak vele az ellenfelek.

A spanyol legenda nem örült Leclerc manőverének az időmérőn, aminek hangot is adott. Lazán közölte, hogy a Ferrari versenyzője tönkretette a körét, és ez nem abba az irányba vitte el a dolgot, hogy a két pilóta a legjobb barátok legyenek.