hero image

Alonso: Majd ha valaki tisztán képességek terén megver, akkor elkezdek máson gondolkozni...

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Extra nézetből Gasly és Ocon nagy balesete Monacóból (videó)

FORMA-1

36 éve akkora kört ment Mexikóban Senna, hogy senki nem hitte el

FORMA-1

Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

FORMA-1

Fernando Alonso mindennel gyors (videó)

Motorsport.hu
2022/04/26 15:21
Az Alpine versenyzőjének, Fernando Alonsónak 40 évesen sem a visszavonulás jár az eszében: az idén eddig nagyon peches spanyol versenyképesebbnek érzi magát, mint a többieket.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

Kifejezetten pechesen alakul eddig Fernando Alonso 2022-es szezonja: Szaúd-Arábiában technikai probléma miatt esett ki, Melbourne-ben az időmérőn babrált ki vele a technika, Imolában pedig azért esett ki, mert Mick Schumacher hozzáért a kocsijához megpördülés közben.

Ennek következtében a csapattársa, Esteban Ocon 20 ponttal áll négy hétvége után, míg Alonso mindössze két egységnél jár, viszont amikor arról kérdezték, hogy versenyképesnek érzi-e magát így válaszolt a 40 éves spanyol:

„Versenyképesebbnek érzem magam, mint a többieket. Majd ha jön valaki, aki tisztán a képességeket tekintve megver engem, amikor majd látom, hogy már nem vagyok annyira jó a rajtoknál, már nem tudom annyira jól felkészíteni a kocsit, vagy ha a csapattársam egy másodperccel gyorsabb lesz nálam, akkor talán majd felemelem a kezem, és azt mondom, itt az ideje valami máson gondolkozni.”

„Viszont pillanatnyilag ennek éppen az ellenkezőjét érzem, tehát imádok versenyezni” – tette hozzá Alonso Imolában a RaceFans kérdésére válaszolva.