hero image
dppi

Alonso már valóban Senna szintjén lehet (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/06 14:43
Minden Fernando Alonso tehetségéről szól most a sajtóban, hiába lett csak harmadik a Brazil Nagydíjon.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Alonso ellentmond a korának, és a fiatalok sem tudnak vele mit kezdeni. Noha már a 40-es éveiben jár, továbbra is rendkívül gyors a Forma-1-ben, apró jeleket sem lehet látni, hogy lassulna, vagy gondjai lennének.

Az állóképessége is top, köszönhetően annak, hogy fiatalkora óta egészségesen él, rengeteget kardiózik. Fejben pedig még inkább ott van, így az elméje által más szinten tudja tartani magát, akár a következő években is.

Könyörögnek neki, hogy maradjon még egy kicsit, és az Aston Martin nélküle nem kis bajban lenne. Szó szerint ő viszi a hátán a csapatot, maximálisan megérdemli a magas fizetést, vagy még többet is.A Brazil Nagydíjon sem kellett csalódnunk, azonnal élt a lehetőséggel, és parádés teljesítményt nyújtott. Nem lehetett vele mit kezdeni, kinézete magának a harmadik helyet, és végül megszerezte.

A befutó után a harmadik helyét a csapatnak, a gyárnak ajánlotta, és olyan nyugodt volt, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. A csapattagok közben őrjöngtek, több mint boldogok voltak.