hero image

Alonso rendre intette Cunodát az Osztrák Nagydíjon - videó!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Extra nézetből Gasly és Ocon nagy balesete Monacóból (videó)

FORMA-1

36 éve akkora kört ment Mexikóban Senna, hogy senki nem hitte el

FORMA-1

Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

FORMA-1

Fernando Alonso mindennel gyors (videó)

Motorsport.hu
2022/07/12 14:58
A kétszeres világbajnok újabb peches versenyhétvégét tudhat maga mögött, hiszen az Alpine remek tempója ellenére csupán a tizedik helyen fejezte be a spielbergi futamot. Ha ez nem lenne elég, Cunoda Júkival is meggyűlt a baja.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

Fernando Alonso mindössze a 19. rajtkockából várhatta a vasárnapi versenyt, miután a sprinten egy defekt miatt el sem tudott startolni, de gyorsan előrébb egerészte magát és a 16. helyért kellett megküzdenie Cundával.

Amikor a japán mellé ért, az AlphaTauri pilótája a szabályosság határait súrolva kitette a könyökét és kis híján leszorította Alonsót a fűre, de a kétszeres világbajnok agresszívan bent tartotta az autóját és a négyes kanyarban el is haladt riválisa mellett.

Miközben végrehajtotta a manővert, közel 300 kilométer per órás sebességnél a jobb kezével odamutatott Cunodának, hogy legközelebb azért figyeljen jobban oda az ilyen helyzetekben és vezessen sportszerűen.

Cunoda egyébként azzal került rivaldafénybe az Osztrák Nagydíj előtt, hogy a Red Bull pszichológust rendelt el mellé, miután Helmut Marko problémás gyereknek titulálta gyakori dühkitörései miatt, ugyanakkor vicces és szerethető figurának írta le.