hero image
dppi

Amatőr videós felvételen Alonso centizős befutója a Brazil Nagydíjon

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2023/11/06 16:46
Ez az amatőr F1-es felvétel még inkább megmutatja, hogy Fernando Alonso milyen szoros befutót ment Sergio Pérez ellen a Brazil Nagydíjon.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Nem meglepő módon most minden ismét Alonsóról szól a Forma-1-ben, mint anno, amikor világbajnoki címet nyert. Csak szuperlatívuszokban beszélnek róla, és valószínűleg Briatore is jókat mosolyog odahaza.

A nagy olasz egykor nyerő párost alkotott Alonsóval az F1-ben, és két világbajnok címet nyertek a Renault-nak. Azóta Alonso nem ért fel a csúcsra, nem állt mellé a szerencse, de megint bizonyítja, hogy mire képes.

Még egy kevésbé versenyképes autóval is ott tud lenni a dobogón, ha adódik egy jó lehetőség. Ezt most Brazíliában úgy abszolválta, hogy a Mercedes és a Ferrari sem előzte meg, csak az egyik McLaen és a másik Red Bull végzett előtte.

Pérez még okozhatott volna számára gondot, de higgadt maradt, és ennek köszönhetően harmadikként ért célba. Ez a dobogó most mindennél többet ért, és valószínűleg hozott egy kis plusz pénzt is a házhoz.

Az alább látható amatőr felvételen még inkább látni a differenciát a két autó között. Pár méter kellett volna ahhoz, hogy Pérez legyen a harmadik, ám a vonal hamar érkezett, így Alonso állhatott fel a dobogó harmadik fokára.