Lewis Hamilton egy igen laza szettet viselt, de ez már nem fog sokáig tartani, mivel az év végén a Ferrarihoz igazol, ahol minden más lehet számára.

Lewis Hamialton nemcsak a sport, a Forma-1 szerelmese, hanem többek között a zenéé, a művészeté a divaté. A hosszú évek alatt neki is változott a stílusa, méghozzá igencsak látható módon, ami miatt számtalan támadást kapott. Nem mindenki viselte jól, hogy Lewis más utat követ a megjelenésével.

Ez azonban őt nem érdekli, és mára már mindenki hozzászokott a hétszeres világbajnok szettjeihez. A frizuráján is sokat változtatott, és érdekes lesz látni, hogy a Ferrarinál, ahol abszolúte az elegáns vonal dominál, mekkora teret kaphat Hamilton rendkívül laza stílusa, mert lehetséges, hogy ez is szerződésbe van foglalva.

Nem lepődnénk meg, mert így érzi jól magát, ezt képviseli a szakmában, ráadásul megállapodásai is vannak. Azt viszont nehezen tudnánk elképzelni, hogy a brit bajnok szerződése ugyanolyan lesz, mint a Ferrarinál, ahol az évtizedek alatt általában több lehetett a tiltás. Emiatt sem valószínű, hogy Hamilton motorozhat az igazán komoly gépekkel.

Rendkívül sokan kíváncsiak a nagy pillanatra, amikor megérkezik Hamilton Maranellóba. Ferrariban már láthattuk, de csak ritkán, és az a saját autója, most viszont gyakorlatilag bármelyik modellt használhatja majd, kezdve a legendás típusokkal. Ha akarna, Ferrari F40-et is vezethetne, nálunk ez a modell lenne az első választás.

Kiderül, Lewis mit választ majd, mert aligha fog kizárólag új gépeket vezetni. Jelenleg azonban a Mercedes versenyzője, és most is egy igen laza szettben fotózták, ami közel áll a stílusához. Az új kollekció is rendben van, és közben megvillannak Hamilton tetoválósai, már nincs sok szabad hely a bőrén.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL