Eddig sem volt kérdés, ki a jobb versenyző, és a sors furcsa fintora, hogy a Kínai Nagydíjon erre láthattunk egy újabb erős példát.

Többek között azt is érdekes lenne látni, hogyan teljesítene Fernando Alonso a Ferrarinál, ahol egyszer már letette a névjegyét, és kis híján bajnok lett egy gyengébb autóval. Nem kizárt, hogy az idei Ferrariból is többet lenne képes kihozni, mint Leclerc és Sainz, ami nem okozna túlzottan nagy meglepetést.

Látván azt, hogy mit művel az Aston Martinnal, még szomorúbb az ember, hogy Alonso nem a Red Bullnál versenyez. Verstappen ellen egy történelmi csatát láthatunk, ami a Senna-Prost korszakot idézné, ami igen nagy bátorságra vallna, de ez valószínűleg már soha nem fog megvalósulni.

Minden a holland köré épül a Red Bullnál, Alonso pedig hosszabbított az Aston Martinnál, ahol sokszor mintha csak egy versenyző lenne, akkora a különbség a spanyol világbajnok és a kanadai csapattársa, Stroll között. Miután a tulajdonos fiáról beszélünk, nem opció a kirúgása, pedig egy jóval erősebb páros összeállhatna.

Alonso a Kínai Nagydíjon bemutatott egy nagy mentést is, amire talán csak ő képes. Beszédes, hogy Sainz szinte ugyanott dobta el a Ferrarit, nem tudta megfogni a gépet, amiről egy extra videós anyagot nézhettek meg. A spanyol szerencsés volt, hogy folytatni tudta az időmérőt, és ez nem a futamon történt, mint Alonso esetében vasárnap.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL