hero image
Aston Martin / Twitter

Aston Martin: Az egyik csapatfőnök folyamatosan a médiában panaszkodik

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Wolff visszavágott Hornernek a tőlük elhozott mérnökök ügyében

FORMA-1

Bizarr tanáccsal látta el főnöke Imolában Norrist

FORMA-1

Így reagált Horner, amikor kiderült, ki áll Newey távozása mögött

FORMA-1

Videón Lewis Hamilton hihetetlen reakcióideje Imolából a startnál (videó)

Motorsport.hu
2023/01/22 12:59
Az Aston Martin csapatfőnke nincs különösebben jó véleménnyel Christian Hornerről, akiről azt gondolja, hogy gyakran használja a médiát arra, hogy politizáljon.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

A költségsapka az egyik legjelentősebb újítás manapság a Forma-1-ben, amely azt a célt szolgálja, hogy a kisebb csapatok is képesek legyenek felzárkózni az élmenőkre, és sokkal szorosabb küzdelem alakuljon ki a világbajnoki címért folytatott küzdelemben.

Az Aston Martin csapatfőnöke, aki viszonylag friss ebben a szerepkörben, meglepődött azon, hogy milyen komoly politikai játszmák folynak a színfalak mögött. Krack úgy érzi, hogy legyen szó bármilyen apróságról, mindenért meg kell küzdeniük

„Gyakran használják a médiát arra, hogy politizáljanak” – árulta el Krack a luxemburgi a Sport1-gyel folytatott beszélgetésben. Példaként említette a költségvetési sapkával kapcsolatos megállapodást, amelyet az infláció miatt bizonyos csapatfőnökök meg szerettek volna emelni.

„Egy csapatfőnök rögtön utána a médiához rohant, és azon siránkozott, hogy nem volt elég nagy az emelés” – panaszkodott Krack azzal kapcsolatban, hogy bár a megállapodást közösen elfogadták, Horner nem igazán tartotta tiszteletben azt.

Mint ismert, a Red Bull volt az a csapat, amelyik komoly büntetést kapott amiatt, hogy nem tartották a költségsapkában meghatározott pénzügyi limitet, melynek köszönhetően idén kevesebb időt szánhatnak a szélcsatornás tesztelésekre.