hero image
dppi

Az Abu Dhabi Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2023/11/25 20:24
Videós összefoglaló érkezett az F1-es Abu Dhabi Nagydíj időmérő edzéséről, ami egész izgalmasra sikeredett.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Hamarosan véget ér a 2023-as F1-es szezon, már csak egy futam van hátra. A legtöbb csapat örül, hogy lezárul a kör, addig a Red Bull csak élvezi a futamokat, amiknek a legnagyobb részét megnyerték.

Ezzel egy őrületes rekordot állítottak fel, amit aligha dönthet meg bárki a közeljövőben. Soha ne mondd, hogy soha, de ez egy olyan rekord, melyből talán csak egy fog létezni, bár Michael Schumacher hét világbajnoki címére is ezt mondták.

Abu Dhabiban is szeretnek versenyezni a csapatok, különleges a hangulat a közel-keleti helyszínen. Mindig történik valami, és ez az időmérő edzésen sem volt másképp, amit Verstappen nyert meg.

A holland ezt az időmérőt is megnyerte, bár Leclerc nem volt tőle túl messze. Ez a különbség arra tökéletes volt, hogy Verstappen különösebben ne izzadjon meg, és kényelmesen, magabiztosan várja a futamot.

A harmadik hely már érdesebb Piastrival, aki megint nagyot bizonyított a McLarennel. Russell szinte ugyanazt az időt futotta meg, akárcsak Norris. Minimálisak voltak a különbséget, és noha Cunoda 0,5 másodpercet kapott, ez a 6. hely Alonso, Hülkenberg, Pérez és Gasly előtt szép teljesítmény, míg Hamilton lemaradt a Q3-ról. A látványos összefoglaló videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.