hero image
dppi

Az Alfa Romeónál már az üléspróbánál tartanak

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/01/30 08:59
Az Alfa Romeo kínai versenyzője, Csou Kuan-jü második szezonjára készül a Forma-1-ben, már az üléspróbán is túlesett a csapat új autójában.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Az Alfa Romeo lesz az egyik első csapat, mely bemutatja a 2023-as Forma-1-es szezonra készült versenyautóját. A Sauberrel utolsó közös évére készülő márka a C43-as leleplezésének dátumát február 7-ére tette.

Tekintve, hogy a Haas és a Williams, akiknek bemutatója megelőzi az Alfáét, már előre jelezték, hogy csak a festést fogják ismertetni, a hinwili autó lehet az első, amely teljes valójában mutatja meg magát, a Red Bull lehet az egyetlen, akik február 3-án megelőzhetik őket ebben, bár elég valószínű, hogy ők is csak egy bemutatóautóval érkeznek.

Akármi is a többi csapatnak a terve, az Alfa Romeo folytatja a felkészülését és pilótájuk, Csou Kuan-jü Twitter-posztja alapján már az üléspróbánál tartanak. A kínai versenyző második évét kezdi meg a sorozatban, csapattársa továbbra is Valtteri Bottas lesz.

Ez a kép is egy újabb jele, hogy kezdenek komolyra fordulni a dolgok, ahogy az új szezon egyre közelebb is közelebb kerül, kevesebb mint egy hónap múlva ugyanis már pályára gurulnak az autók Bahreinben, bár egyelőre csak a szezont megelőző teszten.