hero image

Az Apple gyárthatja le a Brad Pitt-tet is felvonultató Forma-1-es filmet!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/01/21 17:11
Filmipari bennfentesek szerint az Apple nyerte meg a licitháborút a Brad Pitt főszereplésével készülő F1-es filmet, amely produkció költségvetése 130-140 millió dollár között lehet.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Deadline értesülései szerint az Apple Original Films exkluzív tárgyalásokat folytat az egyelőre cím nélküli hollywoodi blockbuster filmről, amelyben a beszámoló szerint Brad Pitt lesz a főszereplő.

Pitt egy veterán autóversenyzőt fog alakítani, aki visszatér a visszavonulását követően, hogy felkaroljon egy fiatal versenyzőt, emellett pedig megpróbálja megragadni az utolsó lehetőségét, hogy ismét dicsőséget szerezzen a versenypályán.

A hírek szerint a projektért versenyzett az Amazon, a Disney, a Netflix, az MGM, a Paramount, a Sony és a Universal is, de nagyon úgy néz ki, hogy az Apple lesz a befutó.

A projektet a legendás Top Gun-producer Jerry Bruckheimer vezetheti, a rendező a Top Gun: Maverick című filmből ismert Joseph Kosinski, a forgatókönyvíró pedig Ehren Kruger lesz.

Bruckheimernek nem ez lenne az első motorsport-témájú filmje, ugyanis az 1990-ben megjelent NASCAR blockbuster Mint a villámnak is ő volt a producere, a főszereplő pedig Tom Cruise volt.

Pittről tudni lehet, hogy imádja a motorsportokat, korábban egy Carroll Shelbyről szóló, Go Like Hell című projektben is szerepelt volna, de miután évekig nem tudták előteremteni a költségvetést, valószínűsíthetően az a projekt már nem fog megvalósulni – helyette 2019-ben megjelent Az aszfalt királyai, Matt Damon és Christian Bale főszereplésével.

Az új produkció költségvetése a becslések szerint 130-140 millió dollár között lehet, és már Lewis Hamiltont is szóba hozták a filmben való szerepléssel, ami nem is csoda, hiszen a Verdák és a Zoolander 2 című moziban is szerepelt.