hero image

Az „apró betűs” rész miatt marad le Christian Horner a Mercedes-gyár meglátogatásáról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Belsőkamerás videón Leclerc rajtelsőséget érő köre Monacóból

FORMA-1

Videón az őrületesen izgalmas Monacói Nagydíj időmérő edzése

FORMA-1

Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

FORMA-1

Videó: Verstappen „falazása” a monacói Q3-ból

Motorsport.hu
2022/02/12 16:44
Bár a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner ajánlott a legtöbb pénzt a Mercedes Forma-1-es gyárának meglátogatásáért, az apró betűs rész miatt erre mégsem lesz lehetősége a britnek.
Ajánlott Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

A 2021-es szezonban kemény harcot vívott egymással a Red Bull és a Mercedes az egyéni és a konstruktőri címért, előbbiben végül a Red Bull és Max Verstappen, utóbbiban a Mercedes tudott diadalmaskodni.

A harc pedig nemcsak a pályán, hanem azon kívül is zajlott, és a jelek szerint könnyen lehet, hogy ez 2022-ben is megismétlődik. A csapatfőnök Christian Horner pedig „trollkodással” nyitotta az évet az Autosport Awardson.

Ugyanis a brit csapatvezető is licitált a Mercedes F1-es gyárának meglátogatására, és az övé is lett a legmagasabb licit: 4000 fontot, átszámítva közel 1,7 millió forintot ajánlott a német istállónál tett túráért.

Azonban erre nem lesz lehetősége, mivel az apró betűs feltételek között szerepel, hogy Forma-1-es csapatok alkalmazottai nem vehetnek részt a túrán, így le kell mondania Horner az „értékes” látogatásról.