hero image

Az Aston Martin elsőként fedte fel, hogy mikor mutatják be 2023-as autójukat

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Centiken múlt az év legbrutálisabb balesete az F2-ben (videó)

FORMA-1

Videón Hamilton szárnyalása a Monacói Nagydíj első szabadedzéséről (videó)

FORMA-1

Eddig nem látott felvételek jelentek meg Vettel körözgetéséről Senna McLarenjével

FORMA-1

Videón Verstappen látványos monacói csattanása a Red Bullal

Motorsport.hu
2022/12/20 10:29
Ugyan még elég távolinak tűnik a következő szezon kezdete, de a Forma–1-es csapatok jelenleg is gőzerővel munkálkodnak az új autójukon. Az Aston Martin pedig úgy döntött, már most megosztja a közönséggel, hogy mikorra várhatjuk ezen új masina leleplezését.
Ajánlott Lewis Hamilton full trendin jelent meg Monacóban

A 2022-es idény majdnem egy hónapja ért véget, de ez nem jelenti azt, hogy az F1-ben megállt volna az élet. Minden istálló már hónapok óta fejleszti a 2023-as autóját, az Aston Martin pedig jónak látta hírül adni, hogy mikor mutatják azt be a világnak.

A silverstone-i gárda február 13-át választotta a jeles napnak, amikor este hét órakor (magyar idő szerint nyolckor) megpillanthatjuk majd az AMR23 névre keresztelt versenygépet, a helyszín pedig az alakulat új, már javában építés alatt álló, 200 millió fontos központja lesz.

Az Aston az előző két évet a konstruktőri hetedik helyen zárta, és mindenképpen szeretnének megtenni egy lépést előre. Ebben segítségükre lehet, hogy a következő autót már a Red Bulltól átcsábított technikai igazgatójuk, Dan Fallows tervezi, miközben csatlakozik hozzájuk Fernando Alonso is.

A kétszeres bajnok pedig nem véletlenül hagyta ott az Alpine-t két szezon után, hiszen úgy érzi, az Aston Martinnal talán hamarabb csúcsra érhet. Hogy ez sikerülni fog-e neki, azt még nem lehet tudni, de az biztos, hogy ez elvárások magasak lesznek a spanyol részéről, a csapatnak pedig tényleg muszáj lesz majd fejlődést mutatnia.