hero image
dppi

Az Aston Martin és a Ferrari is aggódhat a McLaren miatt

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2023/10/09 14:30
A vártnak megfelelően a McLaren már ott is van az Aston Martin mögött, akik Stroll miatt szinte biztosan lecsúsznak az ötödik helyre.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Az Aston Martin nagyon jól kezdte a szezont, egyértelműen a második erő voltak, de mivel rendre csak Alonso szerzett sok pontot, és ez azóta sem változott, nagyon sok potenciális ponttól estek el a hónapok alatt.

Stroll helyzete már több mint kellemetlen, és itt súlyos eurómilliókról van szó. Messze nem mindegy, hol végeznek a bajnokságban, a szponzorok miatt sem, de a kanadai még mindig az autóban ülhet az apja miatt, aki történetesen a tulajdonos.

A gond az, hogy a McLaren rengeteget lépett előre, és már 219 pontosak. Közel járnak a 230 pontos Aston Martinhoz, és még az sem elképzelhetetlen, hogy a Ferrarira is veszélyesek lehetnek a britek.

A Katari Nagydíjat követően az olasz csapat 298 pontos, míg a Mercedes 326 egységgel várja a folytatást. Jelen állás szerint a McLarennek jó esélye van arra, hogy megszerezze a dobogó harmadik fokát.

Az AlphaTauri éve viszont katasztrofális, még mindig csak 5 pontjuk van a 12 pontos Haas mögött, de az Alfa Romeo sem lehet büszke a 16 pontjára, akiket a Williams is megelőz 23 ponttal, majd jön az Alpine 90-nel.