hero image
dppi

Az Aston Martin kijelölte Stroll helyettesét, ha nem jön rendbe a Bahreini Nagydíjra

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/02/27 14:59
Lance Strollt az Aston Martin Forma-1-es csapatának tartalékpilótája, Felipe Drugovich váltja, amennyiben a kanadai nem jön rendbe a hétvégi Bahreini Nagydíjig.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

A csapatfőnök, Mike Krack szombaton még nem zárta ki azt sem, hogy Sebastian Vettelt hívják vissza Stroll helyére a visszavonulásból, de vasárnap a csapat közleményben tudatta, hogy amennyiben a kanadai állapota nem engedi, Drugovich ül a helyére az autóba. A 22 éves brazil pilóta a múlt heti teszteken már kipróbálhatta az autót.

Stroll a múlt héten egy, a csapatfőnök által „kisebbnek” minősített biciklibalesetben sérült meg és emiatt ki kellett hagynia a csütörtöktől szombatig tartó teszteket, tehát ha rendbe is jön a szezonnyitóra, akkor is lesz mit bepótolnia.

Egyes információk korábban arról szóltak, hogy a „kisebb” balesetnek köszönhetően a versenyző mindkét csuklója eltört és Spanyolországban fel kellett keresnie egy specialistát is miatta. Mindenesetre a csapat szimulátorában gyakorol, hogy elváljon, készen állhat-e a Bahreini Nagydíjra.