hero image
DPPI

Az egykori F1-es szerint valami furcsa dolog történik a Ferrarinál

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Ilyen közelről fotózták a fotósok Pérez hatalmas balesetét Monacóban (fotók)

FORMA-1

20 éve sem bírtak Michael Schumacherrel az ellenfelek

FORMA-1

Ma 59 éve szerezte első dobogóját az F1 nagy legendája

FORMA-1

Fotókon Matt Damon látogatása a McLarennél

Motorsport.hu
2023/07/14 16:52
A korábbi Forma-1-es versenyző, Vitalij Petrov nem kímélt a Ferrarit a csapat legutóbbi teljesítménye után.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

A korábbi orosz Forma-1-es pilóta, Vitalij Petrov megosztotta véleményét a McLaren és a Ferrari Brit Nagydíjon mutatott teljesítményéről. Emlékeztetett arra, hogy a McLaren pilótái, Lando Norris és Oscar Piastri Silverstone-ban a második és a negyedik helyet mutatták fel, miközben Charles Leclerc és Carlos Sainz a kilencedik, illetve a tizedik helyen végeztek.

"A McLaren lassan autózgatott a mezőnyben, majd hirtelen fogta magát és nagyon gyors lett. Talán néhány fejlesztés játszott ebben szerepet, talán valami más, erre a kérdésre most nem lehet egyértelműen válaszolni", kezdte.

"A Ferrari gyenge tempója viszont mindenkit meglepett, talán megint elszúrták a taktikát. Valami furcsa dolog történik a Ferrarival, én azt sem tartom kizártnak, hogy már a jövő évi autó fejlesztésére váltottak."

"Ilyen sebességet felmutatni és alig lenni a top 10-ben, ezt aligha viselik jól a Ferrari rajongói, ám itt senki sem fogja tudni megmondani a teljes igazságot. Elképzelhető, hogy jönnek még újítások az idei autóra, de az is, hogy már nem, nyilatkozta Petrov.