hero image
DPPI

Az egykori F1-es szerint valami furcsa dolog történik a Ferrarinál

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/14 16:52
A korábbi Forma-1-es versenyző, Vitalij Petrov nem kímélt a Ferrarit a csapat legutóbbi teljesítménye után.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

A korábbi orosz Forma-1-es pilóta, Vitalij Petrov megosztotta véleményét a McLaren és a Ferrari Brit Nagydíjon mutatott teljesítményéről. Emlékeztetett arra, hogy a McLaren pilótái, Lando Norris és Oscar Piastri Silverstone-ban a második és a negyedik helyet mutatták fel, miközben Charles Leclerc és Carlos Sainz a kilencedik, illetve a tizedik helyen végeztek.

"A McLaren lassan autózgatott a mezőnyben, majd hirtelen fogta magát és nagyon gyors lett. Talán néhány fejlesztés játszott ebben szerepet, talán valami más, erre a kérdésre most nem lehet egyértelműen válaszolni", kezdte.

"A Ferrari gyenge tempója viszont mindenkit meglepett, talán megint elszúrták a taktikát. Valami furcsa dolog történik a Ferrarival, én azt sem tartom kizártnak, hogy már a jövő évi autó fejlesztésére váltottak."

"Ilyen sebességet felmutatni és alig lenni a top 10-ben, ezt aligha viselik jól a Ferrari rajongói, ám itt senki sem fogja tudni megmondani a teljes igazságot. Elképzelhető, hogy jönnek még újítások az idei autóra, de az is, hogy már nem, nyilatkozta Petrov.