A legkisebb panaszunk sem lehet az idei sisakfestésekre a Forma-1-ben, egészen különleges darabok születtek.

A Forma-1-ben sokáig nem voltak sisakfestések, de igazán sisakok sem. Számtalan haláleset következett be a kezdetleges fejvédők miatt, noha alapesetben a fejvédelem a legfontosabb, mint manapság.

Mai szemmel abszurd mindezt látni, hogy akkoriban milyen körülmények között versenyeztek a pilóták. Döbbenetesek a különbségek, és köszönhetően a technológiáknak, óriási ugrásokat élhettünk meg.

Régen ezt nem lehetett elmondani, és nem is foglalkoztak túl sokat a biztonsággal. Ez a halálesetekkel sokat változott, és ezernyi változtatást eszközöltek, akárcsak Ayrton Senna halálát követően.

Ezen a hétvégén sem fogunk unatkozni, mert Las Vegasban már zajlanak az események. Valtteri Bottas, a Mercedes korábbi versenyzője is készült valamivel, aki mostanában elég extrém tartalmakat oszt meg.

Az új sisakfestése nálunk mindent visz, legalábbis az egyik kedvenc, amit imádni fognak a rajongók. Vicces belegondolni abba, hogy pár esztendővel ezelőtt még a sisakfestések változtatása is korlátozott volt az F1-ben.  

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL