hero image
dppi

Az F1-es Amerikai Nagydíj sprintfutamának összefoglaló videója

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/10/22 12:11
Egy remek kis összefoglalót rántott össze az F1-es szerkesztői csapat, amit csak ajánlani tudunk, a java pedig csak most következik.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Az Amerikai Nagydíj mindig különleges, bár sokáig nem volt része a naptárnak a helyszín. Azzal, hogy Indianapolis kiszállt, nagy szünet következett, és nem úgy tűnt, hogy lesz megoldás a kérdésre.

Később egy fordulat részeként megépült az új pálya Austinban, és azóta Miami is lehetőséget kapott. Las Vegas kapcsán ugyan csak sokat tárgyaltak, szóval semmi panaszunk nem lehet a jelenlegi helyzetre.

Szombaton sem maradtunk verseny nélkül, a versenyzők igencsak kitettek magukért. A sprintfutamon álltak rajthoz, teljesen száraz körülmények között, így minden adott volt egy remek versenyhez.

Végül Verstappen ért célba elsőként a 19 körös futamon a Red Bullal. A háromszoros világbajnok mögött Hamilton végzett másodikként, majd jött Leclerc a Ferrarival, akire nagy feladat vár vasárnap a fő versenyen.

A legjobb ötben még Norris és Pérez voltak ott, és csak után következett Sainz a másik Ferrarival. Ez egy olyan futam volt, aminek ideje alatt Russellnek nem volt szerencséje, ahogyan Alonsónak sem, aki 13-ként ért célba. Az összefoglaló videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.