hero image

Az F1-es világbajnok nem zárja ki, hogy Hamilton szezon közben távozik

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Extra nézetből Gasly és Ocon nagy balesete Monacóból (videó)

FORMA-1

36 éve akkora kört ment Mexikóban Senna, hogy senki nem hitte el

FORMA-1

Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

FORMA-1

Fernando Alonso mindennel gyors (videó)

Motorsport.hu
2022/04/27 18:29
Az egyszeres Forma-1-es világbajnok Jacques Villeneuve szerint benne van a pakliban, hogy Lewis Hamilton szezon közben azt mondja, hogy „elege van”, és nincs most könnyű helyzetben a hétszeres világbajnok és csapata.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

A Mercedes hatalmas visszaesést mutat a hibrid-érában korábban mutatott formájához képest, Imolából pedig elégedetlenül távozhatnak, főleg a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton.

Ugyanis a 37 éves pilóta mindössze a 13. lett, míg George Russell a 4. helyre hozta be a másik W13-ast, ennek kapcsán pedig Jacques Villeneuve szerint fel kell tenni a kérdést, hogy Hamilton képes lesz-e végigcsinálni a szezont az erősen delfinező és szenvedő Mercedesszel:

„Ezt a kérdést fel kell tenni. Eközben pedig a Mercedesnek meg kell tanulnia, hogyan kell veszíteni. George Russell jó munkát végez esélytelenebbként, amit a Williamsnél tanult meg, míg Hamiltonnak eddig mindig volt miért küzdenie.”

„Hamilton Imolában nem tűnt elég agresszívnek, mintha nem is tudott volna küzdeni. Nem könnyű most a Mercedes csapatfőnökének lenni. Toto Wolffként most a megasztárodat, a rekordbajnokot választod, akinek hatalmas a nemzetközi imidzse és aki óriási összegekbe kerül, vagy inkább az ígéretes tehetségednek fejleszted az autót.”

„Egy olyan nagy sztár, mint Lewis kiváló teljesítményt tud nyújtani, amikor győz, ha viszont nem, akkor sokkal nagyobb a visszaesés. Egy bajnok nem engedheti meg magának, hogy ne legyen versenyképes.”

„Párszor már ért minket meglepetés a múltban, korábban is láttunk olyat, hogy egy világbajnok egyszer csak azt mondja, hogy elege van” – fogalmazott az 1997-es világbajnok a Formule1.nl-nek.