hero image

Az FIA már el is kezdte vizsgálni a Haast, Steiner reagált!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Belsőkamerás videón Leclerc rajtelsőséget érő köre Monacóból

FORMA-1

Videón az őrületesen izgalmas Monacói Nagydíj időmérő edzése

FORMA-1

Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

FORMA-1

Videó: Verstappen „falazása” a monacói Q3-ból

Motorsport.hu
2022/04/21 18:46
A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner azt nyilatkozta, hogy már meg is látogatta őket az FIA, miután több istálló is a Haas-Ferrari partnerség felülvizsgálatára kérte a sport szabályozó szervét.
Ajánlott Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

Meglehetősen jól indította az idényt a Haas csapata, ugyanis miután a 2021-es évet pont nélkül zárták, Bahreinben és Szaúd-Arábiában is pontot tudtak szerezni, Ausztráliában aztán a top 10-en kívül maradtak.

A német Auto Motor und Sport szerint pedig három csapat is azt kérte az FIA-tól, hogy vizsgálják felül a Ferrari és a Haas partnerségét, ugyanis szerintük átlépik a szabályok adta kereteket.

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner ennek kapcsán azt nyilatkozta, hogy már el is látogatott hozzájuk a maranellói részlegükre, de őt nem zavarja a dolog, hiszen minden szabálynak megfelelnek:

„Mindent a szabályoknak megfelelően csinálunk. Meg is mondtam az FIA-s srácoknak, hogy jöjjetek vissza minden nap, mert mindent a szabályoknak megfelelően intézünk” – mondta a német RTL-nek.

„Az FIA most is ott van velünk Maranellóban, és vizsgálatokat folytatnak. Tegyék csak! Ha találnak valamit, akkor javítani fogunk rajta. De arra utaló jelet biztosan nem fognak látni, hogy lemásoltunk egy autót” – tette hozzá a csapatfőnök.