hero image
dppi

Back in business: Max Verstappen autózta a leggyorsabb kört az FP2-n Japánban

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/09/22 08:59
A Red Bull bajnoki éllovasa, Max Verstappen autózta a leggyorsabb kört a 2023-as Forma-1-es Japán Nagydíj második szabadedzésén Charles Leclerc és Lando Norris előtt.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

A Red Bull szingapúri visszaesését követően már az első szabadedzésen demonstrálta Verstappen, hogy egyszeri alkalomról volt szó, és a második szabadedzésen ezt megerősítette a holland pilóta.

Több mint 3 tizeddel autózott jobb kört a lágyakon, mint a második Charles Leclerc, és már közel fél másodperccel gyorsabb volt a harmadik Lando Norrisnál. A McLaren pilótája Ferrari-szendvicsben volt, miután Carlos Sainz lett a 4.

George Russell az 5. legjobb időt autózta a lágyakon, és a versenytempója sem volt rossz, ez azonban nem volt elmondható Lewis Hamiltonról: a hétszeres világbajnok mindkét szabadedzésen szenvedett a Mercedes beállításaival, és csak a 14. leggyorsabb időt autózta.

Nem volt jó napja Sergio Pereznek sem, aki több mint 1 másodperccel lassabb volt Verstappennél, és a versenytempója sem közelítette meg a csapattársáét.