hero image
dppi

Back in business: Max Verstappen autózta a leggyorsabb kört az FP2-n Japánban

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Hamilton az elsők között gratulált Leclercnek Monacóban (videó)

FORMA-1

Elképesztő őrjöngést vettek videóra a Ferrari garázsában Monacóban

FORMA-1

Olyat vállalt be Alonso csapattársa Monacóban, hogy nem hittük el (videó)

FORMA-1

Belsőkamerás felvételen Leclerc tökéletes rajtja Monacóból

Motorsport.hu
2023/09/22 08:59
A Red Bull bajnoki éllovasa, Max Verstappen autózta a leggyorsabb kört a 2023-as Forma-1-es Japán Nagydíj második szabadedzésén Charles Leclerc és Lando Norris előtt.
Ajánlott Videó: A bizonyíték, hogy a Mercedes hibázott Hamilton kiállása után

A Red Bull szingapúri visszaesését követően már az első szabadedzésen demonstrálta Verstappen, hogy egyszeri alkalomról volt szó, és a második szabadedzésen ezt megerősítette a holland pilóta.

Több mint 3 tizeddel autózott jobb kört a lágyakon, mint a második Charles Leclerc, és már közel fél másodperccel gyorsabb volt a harmadik Lando Norrisnál. A McLaren pilótája Ferrari-szendvicsben volt, miután Carlos Sainz lett a 4.

George Russell az 5. legjobb időt autózta a lágyakon, és a versenytempója sem volt rossz, ez azonban nem volt elmondható Lewis Hamiltonról: a hétszeres világbajnok mindkét szabadedzésen szenvedett a Mercedes beállításaival, és csak a 14. leggyorsabb időt autózta.

Nem volt jó napja Sergio Pereznek sem, aki több mint 1 másodperccel lassabb volt Verstappennél, és a versenytempója sem közelítette meg a csapattársáét.