Nem volt túl nyugodt Max Verstappen, miután Sergio Pérez nagy sebesség mellett terelte le a fűre, ráadásul vizes körülmények között.

Sergio Pérez hiába ül ugyanabban a Red Bullban, mint Max Verstappen, a holland esélyt sem adni neki. Gyorsabb, precízebb, messze kevesebbet hibázik, és még sokáig folytathatnánk a sort, miben jobb a csapattársánál.

Verstappen rendkívül magas szinten versenyez, emiatt is lenne érdekesebb látni, mit tudna kezdeni vele Alonso, Hamilton, Leclerc, Russell vagy Norris ugyanabban az autóban, vagy akár Ricciardo.

Ricciardo lehet ehhez a legközelebb, mert tartalék a Red Bullnál, és pontosan ismeri a csapatot, ráadásul a csapat történetének legerősebb párosát alkották ketten. Ez jelenleg a Verstappen-Pérez duóra nem igaz, és nem a holland címvédő miatt.

Az Osztrák Nagydíj sprintfutama izgalmas volt, még akkor is, ha a végén Verstappen simán nyert. A Red Bull világbajnoka küszködött a rajtnál, Pérez pedig igyekezett kihasználni ezt a remek lehetőséget.

Végül a fűre terelte Verstappent, aki dühös lett emiatt, majd nem sokkal később finoman jelezte Péreznek, hogy jobb lenne, ha visszavenne. Alább erről nézhetünk meg egy látványos belsőkamerás felvételt, egymás alatt a két onboarddal.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL