hero image
DPPI

Belsőkamerás felvételen, ahogyan Norris megelőzi Hamiltont Ausztriában

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/07/03 19:19
Lando Norris egy teljesen más generáció tagja, ami nem jelenti azt, hogy ne tudná felvenni a versenyt Lewis Hamilton ellen.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Lando Norris és Lewis Hamilton egészen más generációban nőttek fel, viszont van pár közös pont. Mindketten fiatalon kapták meg a lehetőséget a Forma-1-ben, ráadásul ugyanannál a legendás istállónál.

A különbség az, hogy míg Hamilton azonnal egy világbajnoki címre esélyes gépet kapott, addig Norris messze nem. Időről időre a fiatal brit is ott állhat a dobogón, ám még mindig nem vezethet olyan autót, amivel a címért mehetne.

Norris minden hétvégén bizonyítja, megérdemelne egy versenyképesebb ülést, akár a Mercedesnél. Érdekes lenne látni George Russell csapattársaként, aki ugyanaz a generáció, és jóban is vannak.

Bármi megeshet, de még maradjunk az Osztrák Nagydíjnál, melynek ideje alatt/után tömegével osztottak ki időbüntetéseket. Kissé paródia volt, ami lezajlott, és ez olyasvalami, amin változtatni kell.

Norris és Hamilton is éles csatát vívott egymással Spielbergben, amit alább láthattok. Belsőkamerás nézetből is megnézhetjük, hogyan ment el a McLaren versenyzője a Mercedes világbajnoka mellett.