hero image
DPPI

Belsőkamerás felvételen, ahogyan Norris megelőzi Hamiltont Ausztriában

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

A Japán Nagydíj rajtrácsa Verstappen időmérős sikerét követően

FORMA-1

Videón Verstappen „űrköre” a Japán Nagydíj időmérő edzéséről

FORMA-1

Összefoglaló videón a Japán Nagydíj időmérő edzése Verstappen sikerével

FORMA-1

Leclerc az év egyik legnagyobb driftelését mutatta be Suzukában

Motorsport.hu
2023/07/03 19:19
Lando Norris egy teljesen más generáció tagja, ami nem jelenti azt, hogy ne tudná felvenni a versenyt Lewis Hamilton ellen.
Ajánlott Videón Verstappen „űrköre” a Japán Nagydíj időmérő edzéséről

Lando Norris és Lewis Hamilton egészen más generációban nőttek fel, viszont van pár közös pont. Mindketten fiatalon kapták meg a lehetőséget a Forma-1-ben, ráadásul ugyanannál a legendás istállónál.

A különbség az, hogy míg Hamilton azonnal egy világbajnoki címre esélyes gépet kapott, addig Norris messze nem. Időről időre a fiatal brit is ott állhat a dobogón, ám még mindig nem vezethet olyan autót, amivel a címért mehetne.

Norris minden hétvégén bizonyítja, megérdemelne egy versenyképesebb ülést, akár a Mercedesnél. Érdekes lenne látni George Russell csapattársaként, aki ugyanaz a generáció, és jóban is vannak.

Bármi megeshet, de még maradjunk az Osztrák Nagydíjnál, melynek ideje alatt/után tömegével osztottak ki időbüntetéseket. Kissé paródia volt, ami lezajlott, és ez olyasvalami, amin változtatni kell.

Norris és Hamilton is éles csatát vívott egymással Spielbergben, amit alább láthattok. Belsőkamerás nézetből is megnézhetjük, hogyan ment el a McLaren versenyzője a Mercedes világbajnoka mellett.