hero image
DPPI

Belsőkamerás nézetből, ahogyan Norris simán lerajtolja Verstappent a Brit Nagydíjon

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/11 11:27
Lando Norris az egyik legjobban rajtoló F1-es versenyző, amit az elmúlt hétvégén is bizonyítani tudott.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Lando Norris alatt a lehető legjobbkor állt össze a McLaren, épp a Brit Nagydíjon Silverstone-ban. Sokat léptek előre a britek, és ennek meg is lett az eredménye, nemcsak az időmérő edzésen, hanem vasárnap is.

Úgy tűnt, még a regnáló bajnokra is nyomást helyezhetnek, de Max Verstappent ezen a szombaton és vasárnapon sem lehetett megállítani. Őrületes sorozatot fut a Red Bull holland versenyzője, aki már háromszoros világbajnoknak érezheti magát.

Nem enged, és ez a folytatásban is így lehet, de ha a McLaren ott lesz az élmezőnyben, akkor ez a szezon még jobb lehet. Rég volt arra példa, hogy ennyi csapat legyen harcban egyszerre a dobogóért.

Elvégre ez az, amiért a Forma-1-et annyira átszabták, és a McLaren is sokat készült erre az időszakra. Most úgy fest, valamit találtak, és Norris ugyan nem nyert vasárnap, ez a második hely is nagyon értékes volt.

Lewis Hamilton támadását is képes volt visszaverni, de előtte akkorát rajtolt, hogy arra Verstappen sem tudott mit reagálni. Rendkívül jól kapta el az indulást, amit a belsőkamerás felvételen is látni fogtok.