Alex Albon ismét bizonyította, hogy milyen kiváló versenyző, és a reakcióidőkkel sincs különösebb gondja. A Williams versenyzője már számtalanszor bizonyította, hogy helye van a Forma-1-ben. Ugyan volt egy holtpont a karrierjében, amikor elküldték a Red Bulltól, mivel az ő teljesítménye sem volt jó Max Verstappen mellett.

Azóta kiderült, hogy Sergio Pérez sem tud mi tenni, és óriási a különbség kettejük között. Valószínűleg csak két-három versenyző tudná nyomás alá helyezni a hollandot, köztük Fernando Alonsóval, de ők nem lesznek a Red Bull pilótái.

Már Albon sem tartozik a Red Bull családjához, viszont a Williams remek lehetőséget ajánlott neki. Ezzel él is, és nem kizárt, hogy később ismét lehetőséget fog kapni egy nagyobb csapatnál, ahol kiteljesedhet.

Jól érzi magát a Williamsnél, és időről időre meglepően elől találja magát a mezőnyben. Albon a Belga Nagydíjon is jól rajtolt, övé volt a legjobb indulás és reakcióidő, amit alább egészen közelről fogtok látni.

Ez egy újabb bizonyíték arra, hogy Albonban sokkal több van, mint azt gondolták az emberek. Nem sokan vannak, akik ilyen pofonok után fel tudnak állni a padlóról, de Albon megtette, és üde színfoltja a mezőnynek.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL