hero image
DPPI

Belsőkamerás nézetből az F1-es Kanadai Nagydíj startja, látnod kell

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Wolff visszavágott Hornernek a tőlük elhozott mérnökök ügyében

FORMA-1

Bizarr tanáccsal látta el főnöke Imolában Norrist

FORMA-1

Így reagált Horner, amikor kiderült, ki áll Newey távozása mögött

FORMA-1

Videón Lewis Hamilton hihetetlen reakcióideje Imolából a startnál (videó)

Motorsport.hu
2023/06/21 16:15
Látnod kell, mert általában ezek a legizgalmasabb pillanatok, amikor a versenyzők kerék a keréken autóznak.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

A Forma-1 mezőnye legutóbb Kanadába látogatott, egy igen furcsa versenyhétvégét abszolváltak a sok esővel, majd a száraz futammal. Carlos Sainz Jr. például ismét autót tört, a Ferrarinál finoman szólva sem örültek.

Ráadásul a spanyol az FP3-on csapta falhoz a gépet, ami mindig nagyobb probléma az időmérő miatt. Max Verstappen győzelme viszont ezúttal sem volt veszélyben, óriási tempót ment, majdnem ki is esett emiatt.

Amikor egy versenyző nagy előnnyel vezet, a koncentrációja sem olyan éles, és ezt Ayrton Senna esetében is láthattuk anno Monacóban. A legnagyobbak is hibázhatnak, és ha már Senna, jegyezzük meg, hogy Verstappen beérte a brazil legendát a győzelmek számában.

A másik Red Bullal Sergio Pérez a közelében nincs ennek, de annak sem, hogy nyomást helyezzen a holland világbajnokra, hiába ül ugyanabban az autóban. Ez ismét egy gyengébb hétvége volt tőle, bár a rajtja legalább sikerült.

Alább extra felvételeket láthattok a rajtról, benne Pérez és Sainz csatájával. Mostanában mindketten sok kritikát kapnak, és ha így folytatják tovább, idővel elveszíthetik az ülésüket, ami nem lenne meglepetés.