hero image
dppi

Belsőkamerás nézetből Ocon és Piastri csattanása az Amerikai Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/10/23 18:33
Esteban Ocon és Oscar Piastri túl közel kerültek egymáshoz az Amerikai Nagydíj startját követően Austinban.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Lezajlott az Amerikai Nagydíj, amit „óriási meglepetésre” Verstappen nyert meg. Csak az volt a kérdés, hogy a háromszoros holland világbajnok mikor érkezik meg az élre, ami végól megtörtént, és nem kellett sokat várni rá.

A Red Bull még mindig pokolian gyors, és a legjobb a gumikezelés területén. Pérez viszont a közelében nincs annak a teljesítménynek, mint amit Verstappen nyújt ugyanabban az autóban, a különbség drasztikusabb, mint valaha.

Anno Webber kapott sok kritikát Vettel oldalán, de ez most még rosszabb. Érdekes lett volna látni, Webber mennyit kapott volna Verstappentől, illetve Vettel a hollandtól, ha ugyanabban a generációban versenyeznek.

Az Amerikai Nagydíj leintését követően is történtek érdekes dolgok, kezdve Hamilton és Leclerc kizárásával. Ezzel a britnek ugrott a dobogója, így csalódottan hagyhatja el második otthonát, ahol imád lenni.

Ocon és Piastri pedig a rajtnál találkoztak össze, kisebb csoda, hogy nem estek ki rögtön. Belsőkamerás nézetből figyelhetjük meg a rajtjukat, majd az emelkedő után jön a bizonyos pofon az Alpine részéről.