hero image
dppi

Belsőkamerás nézetből Ocon és Piastri csattanása az Amerikai Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/10/23 18:33
Esteban Ocon és Oscar Piastri túl közel kerültek egymáshoz az Amerikai Nagydíj startját követően Austinban.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Lezajlott az Amerikai Nagydíj, amit „óriási meglepetésre” Verstappen nyert meg. Csak az volt a kérdés, hogy a háromszoros holland világbajnok mikor érkezik meg az élre, ami végól megtörtént, és nem kellett sokat várni rá.

A Red Bull még mindig pokolian gyors, és a legjobb a gumikezelés területén. Pérez viszont a közelében nincs annak a teljesítménynek, mint amit Verstappen nyújt ugyanabban az autóban, a különbség drasztikusabb, mint valaha.

Anno Webber kapott sok kritikát Vettel oldalán, de ez most még rosszabb. Érdekes lett volna látni, Webber mennyit kapott volna Verstappentől, illetve Vettel a hollandtól, ha ugyanabban a generációban versenyeznek.

Az Amerikai Nagydíj leintését követően is történtek érdekes dolgok, kezdve Hamilton és Leclerc kizárásával. Ezzel a britnek ugrott a dobogója, így csalódottan hagyhatja el második otthonát, ahol imád lenni.

Ocon és Piastri pedig a rajtnál találkoztak össze, kisebb csoda, hogy nem estek ki rögtön. Belsőkamerás nézetből figyelhetjük meg a rajtjukat, majd az emelkedő után jön a bizonyos pofon az Alpine részéről.