hero image
dppi

Belsőkamerás nézetből Ocon zseniális előzése a Belga Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

FORMA-1

39 éves lett Lewis Hamilton

Motorsport.hu
2023/08/02 12:14
A szezon egyik legszebb manőverét mutatta be Esteban Ocon, amire nem volt válasza Alex Albonnak a Williams volánja mögött.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Esteban Ocon még mindig csak 26 éves, de már több mint 120 start áll a neve mellett a Forma-1-ben, ami nem kevés. A 2016-os Belga Nagydíjon mutatkozhatott be az F1-ben, épp azon a hétvégén, aminek legutóbb a 2023-as nagydíját rendezték meg.

Egyelőre mindössze 1 győzelem és 3 dobogó szerepel Ocon neve mellett, és egy 1 pont híján 400 pontot gyűjtött eddig. A francia versenyző remekül érzi magát az F1-ben, de egyelőre az Alpine nem hozza azt a teljesítményt, amit elvárnának tőle.

Valójában messze nem tart ott a csapat, ahol kellene, még akkor sem, ha Ocon Monacóban dobogós lett. Azóta ennek a közelében nem voltak, ráadásul a brit és a magyar versenyhétvégén kiesett, addig Ausztriában csak 14. lett.

A Belga Nagydíjon már inkább kijött számára a lépés, és akárcsak korábban már három alkalommal is, 8. lett. Ezelőtt Szaúd-Arábiában, Spanyolországban és Kanadában ért célba a 8. helyen.

A verseny egyik legszebb manővere volt az övé Albon ellen. A Williams versenyzőjét is meglephette az Alpine pilótája, aki szépen ugrott be a riválisa mellé, majd hajtott is tovább, mint azt látni fogjátok a belsőkamerás nézetből.