hero image
dppi

Belsőkamerás videón Norris lenyűgöző startja a Brazil Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/07 21:16
Lando Norris semmit nem bízott a véletlenre, és szenzációs startot vett, köszönhetően a tehetségének is.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Hiába még mindig nagyon fiatal a McLaren brit pilótája, már most készen áll arra, hogy a címért harcolhasson. Emiatt is lenne érdekes látni, mire lenne képes, ha ugyanolyan autóban ülne, mint Verstappen a Red Bullnál.

A hollandnak is jót tenne, ha nyomás alá kerülne, de mivel már nagyon jól ismeri a Red Bullt, előnyben lenne. Emiatt inkább azt kívánjuk, hogy a McLaren érjen fel arra a szintre, hogy újra címeket nyerjen.

Erre nagyon rég volt példa, legutóbb 2008-ban ünnepeltek, amikor Hamilton először bajnok lett, épp a Brazil Nagydíjon, amit ezen a hétvégén rendeztek meg. Nem volt panaszunk, sok szép jelenetet láthattunk, és a drámák sem maradtak el.

Az sem lehetett kérdés, hogy Alonso volt a futam legjobbja, aki harmadikként ért célba az Aston Martinnal. Lenyűgözően vezetett, és képes volt maga mögött tartani a Red Bull egyik autóját, amit Pérez vezetett.

A rajtja viszont nem volt jó, ahogyan a másik Aston Martiné sem. Emiatt volt oka bosszankodni Alonsónak, viszont ez a dobogó is nagy dolog, míg Norris pillanatok alatt megérkezett a második helyre.