hero image

Bemutatták a 2022-es F1-es Mercedest, visszatért az ezüst szín! (képek)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Michael Schumacher egészen döbbenetes kiesése a 2005-ös Kínai Nagydíjról

FORMA-1

A Forma-1 történetének egyik legfélelmetesebb bukása (videó)

FORMA-1

Alonso győzelemmel ünnepelte a 200. nagydíját a Ferrarival

FORMA-1

Michael Schumacher 22 évvel ezelőtt már 56 F1-es győzelemnél járt

Super Admin
2022/02/18 16:03
Péntek délelőtt az egyik leginkább várt Forma-1-es kocsiról is lehullt a lepel, a Mercedes W13-ról. A német istálló visszatért az ezüst alapszínhez azt követően, hogy az előző két szezonban fekete festést használtak.
Ajánlott Hülkenberg félelmetes F1-es bukása után megfagyott a levegő

Péntek délelőtt 10 órakor kezdődött a Mercedes autóbemutatója, amelyen a csapatfőnök, Toto Wolff, a két versenyző, Lewis Hamilton és George Russell, valamint a német istálló juniorprogramjának tagjai is részt vettek.

Az esemény folyamán lehullt a lepel a W13-asról is, amely 2020-tól és 2021-től eltérően visszatért az ezüst alapszínhez. További érdekesség, hogy a bemutatón megmutatott autó kissé eltér a renderelt fotóktól, ez is mutatja, hogy egyelőre titkolóznak a csapatok.

Viszont már nem kell sokat várni a Mercedes shakedownjára, amelynek folyamán újabb technikai részletekben merülhetünk majd el, a téli tesztek első felvonása pedig február 23. és 25. között lesz Barcelonában.

Eközben már csak két csapat „adós” a bemutatójával, az Alpine február 21-én, az Alfa Romeo pedig február 27-én tartja meg az eseményét, utóbbi istálló megerősítette, hogy Barcelonában is álcafestéssel fognak körözni.