hero image
dppi

Bemutatták a Ferrari legújabb F1-es szerelését, egyenesen tarol

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/08/28 15:30
Az elmúlt évek egyik legmenőbb F1-es szerelését mutatta be a Ferrari, amivel a múlt előtt tisztelegnek.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

A Ferrari nagyon régóta nem nyert egyéni címet a Forma-1-ben. Még mindig Kimi Räikkönen 2007-es címe a legutóbbi, és akkor senki sem sejtette, hogy 2023-ban is ugyanott fog tartani a csapat.

Márpedig ez a helyzet, egyre közelebb járunk ahhoz, hogy 20 év teljen el ferraris cím nélkül. Igaz, több alkalommal is közel jártak ehhez, majd jött a Red Bull és a Mercedes domináns időszaka. Most ismét a „bikák” dominálnak, addig a Ferrarinál ez az időszak nem akar visszatérni.

A Forma-1 is sokat profitálna abból, ha a Ferrari, a legnagyobb múlttal rendelkező csapata ismét felérne a csúcsra, esetlegesen többször egymás után. Nehéz megmondani, hogy ez mikor következhet be, idén semmi esély rá.

Hamarosan Olaszországban fog versenyezni a mezőny, melynek alkalmából különleges szerelést kapott Charles Leclerc és Carlos Sainz Jr. A valaha volt egyik legmenőbb szett, és ez a pólókra is igaz, akárcsak a sapkákra.

Rendkívül feltűnő, látványos, izgalmas, egyedi, és a múltat idézi. Gyakorlatilag tökéletes tervezés, amit az egész szezonra meghagyhatnának, sokan örülnének neki, de egy igazán versenyképes autó még jobb lenne.