hero image
dppi

Bemutatták a Ferrari legújabb F1-es szerelését, egyenesen tarol

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/08/28 15:30
Az elmúlt évek egyik legmenőbb F1-es szerelését mutatta be a Ferrari, amivel a múlt előtt tisztelegnek.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

A Ferrari nagyon régóta nem nyert egyéni címet a Forma-1-ben. Még mindig Kimi Räikkönen 2007-es címe a legutóbbi, és akkor senki sem sejtette, hogy 2023-ban is ugyanott fog tartani a csapat.

Márpedig ez a helyzet, egyre közelebb járunk ahhoz, hogy 20 év teljen el ferraris cím nélkül. Igaz, több alkalommal is közel jártak ehhez, majd jött a Red Bull és a Mercedes domináns időszaka. Most ismét a „bikák” dominálnak, addig a Ferrarinál ez az időszak nem akar visszatérni.

A Forma-1 is sokat profitálna abból, ha a Ferrari, a legnagyobb múlttal rendelkező csapata ismét felérne a csúcsra, esetlegesen többször egymás után. Nehéz megmondani, hogy ez mikor következhet be, idén semmi esély rá.

Hamarosan Olaszországban fog versenyezni a mezőny, melynek alkalmából különleges szerelést kapott Charles Leclerc és Carlos Sainz Jr. A valaha volt egyik legmenőbb szett, és ez a pólókra is igaz, akárcsak a sapkákra.

Rendkívül feltűnő, látványos, izgalmas, egyedi, és a múltat idézi. Gyakorlatilag tökéletes tervezés, amit az egész szezonra meghagyhatnának, sokan örülnének neki, de egy igazán versenyképes autó még jobb lenne.