hero image
dppi

Bemutatták Leclerc különleges monzai F1-es sisakját

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Belsőkamerás videón Leclerc rajtelsőséget érő köre Monacóból

FORMA-1

Videón az őrületesen izgalmas Monacói Nagydíj időmérő edzése

FORMA-1

Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

FORMA-1

Videó: Verstappen „falazása” a monacói Q3-ból

Motorsport.hu
2023/08/30 11:20
Charles Leclerc monacóiként is hazai pályán versenyezhet Monzában, miután a Ferrari versenyzője.
Ajánlott Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

Mint arról korábban beszámoltunk, a Ferrari egy nagyon különleges színösszeállítással készül az Olasz Nagydíjra, mely ezen a hétvégén kerül megrendezésre. Minden megváltozik a csapat körül, és azt kell mondjuk, minden idők egyik legjobb F1-es összeállítása ez.

A rajongók jobban örülnének egy versenyképesebb autónak, mert nincs esélyük a címre. A Red Bull olyan előnyt épített ki maga előtt, hogy már most bajnoknak érezheti magát, semmi sem állíthatja meg őket.

Olyannyira nem, hogy Max Verstappen sorozatban kilenc győzelemnél jár, ami új rekord, és még mindig nincs vége. A Ferrari jobb esetben csak követni tudja a „bikákat”, és 2007 óta nem nyertek egyéni címet.

Nehéz időszakok ezek a Ferrari számára, hiába változtattak a struktúrákon, mialatt nem egy csapatfőnököt próbáltak ki. A pilótákat is lecserélték, viszont ez is kevés ahhoz, hogy világbajnokok legyenek.

Monza azonban így is javarészt róluk fog szólni, már csak a különleges festések miatt is. Charles Leclerc is egy igen más sisakfestéssel fog versenyezni, amiről alább megnézhettek egy látványos videót.