hero image
Visa Cash App RB / X

Bemutatták Ricciardóék egészen extra F1-es festését a Miami Nagydíjra

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Egészen különleges vendég érkezett Leclerchez Imolában (videó)

FORMA-1

Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

FORMA-1

Látványos felvételek érkeztek az F1-es imolai hétvégéről

FORMA-1

Bearman nagyon összetörte az autóját Imolában

Motorsport.hu
2024/05/02 10:05
Nemcsak a Ferrari készült extra festéssel az F1-es Miami Nagydíjra, hanem többek között a Visa Cash App RB F1 Team is.
Ajánlott Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

Mint arról már mindenki hallhatott, a Ferrari egy nagyon extra F1-es festéssel rukkolt elő a közelgő Miami Nagydíjra. Kék szerelésben fog versenyezni ezen a hétvégén Leclerc és Sainz, akik már nagyon várják a futamot, ami egészen különlegesnek ígérkezik.

Magasra tették a lécet a Ferrarinál, mindenki elégedett lehet a végeredménnyel, és eddig nagyon jók a visszajelzések. Abszolúte újszerű a design, és lehetséges, hogy szerencsét hoz a csapatnak. A Red Bull ellen így is nehéz lesz, akiknél bejelentették Adrian Newey részleges háttérbe lépését, ami sok mindenre lehet hatással.

Ezek után összeállhat a kép, Verstappen miért is tárgyal a Mercedesszel, akik őrületesen sok pénzt fizethetnek neki. Hamarosan arra is fény derülhet, mi ebből az igazság, és valóban van-e a háttérben már előrehaladott tárgyalás. Jelenleg minden a Miami Nagydíjról szól, és a Visa Cash App RB F1 Team is készült valamivel.

Bemutatták ugyanis a csapat legújabb festését, ami külön a Miami Nagydíjra készült. Ricciardo és Cunoda igen feltűnő lesz a hétvégén Miamiban, nem lesz gond azzal, hogy a szurkolók kiszúrják őket a pályán, abszolúte pofás és ötletes lett a színösszeállítás, remekül passzol az F1 modern hangulatához.