hero image
dppi

Beszédes felvételek Hamiltonról a Magyar Nagydíj időmérő edzése után

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Egészen közelről Leclerc csattanása a Ferrarival a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Vettel első győzelme a Red Bullal a hatalmas kínai káoszban

FORMA-1

Belsőkamerás videón Lando Norris szenzációs esős köre a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Videós összefoglaló a Kínai Nagydíj őrült sprint időmérőjéről

Motorsport.hu
2023/07/23 10:15
Lewis Hamilton mindenkinek külön szeretett volna köszönetet mondani a szombati teljesítményért a Magyar Nagydíjon.
Ajánlott Videós összefoglaló a Kínai Nagydíj őrült sprint időmérőjéről

A Magyar Nagydíj az egyik legfontosabb láncszeme a Forma-1-nek, és jól bizonyítja ezt az is, hogy a kategória újabb évekkel hosszabbított a magyar szervezőkkel. Ez komoly kiváltság és olyasvalami, amire rendkívül büszkék lehetünk.

Nem sokkal az időmérő előtt jelentették be a nagy hírt, majd jöhetett a várva várta Q1, Q2 és Q3. Fogalmazzunk úgy, hogy a nézőknek nem kellett csalódniuk, és még csak esőre sem volt szükség meglepetésekhez.

Russell villámgyorsan kiesett a Mercedesszel, pedig akár a rajtelsőséget is begyűjthette volna, látván Hamilton tempóját. Egyik pillanatban dühöngtek a Mercedesnél, majd a következőben örömtáncot jártak.

Hamilton rajtelsősége sokat jelent a csapatnak, már csak amiatt is, mert idén erre eddig nem volt példa. A hétszeres világbajnokot is rég láthattuk ennyire boldognak, talán 2021 tájékán volt az, amikor harcban lehetett a címért.

Később Lewis mindenkihez odament, hogy köszönetet mondjon. Számára fontosak ezek a gesztusok, imádja a Mercedest, akikre igazi családként tekint, így erősen valószínűtlen, hogy valaha is a Ferrari versenyzője legyen.