hero image

Binotto elárulta, mikor jönnek a Ferrari „jelentős” fejlesztései

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Extra nézetből Gasly és Ocon nagy balesete Monacóból (videó)

FORMA-1

36 éve akkora kört ment Mexikóban Senna, hogy senki nem hitte el

FORMA-1

Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

FORMA-1

Fernando Alonso mindennel gyors (videó)

Motorsport.hu
2022/04/26 19:28
A Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto azt nyilatkozta, hogy Miamiba csak apró fejlesztéseket fog hozni a maranellói istálló, Barcelonában viszont felkerül az autóra a „jelentős” csomag.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

Nem tudta sikeresen zárni az imolai hétvégét a Ferrari csapata, ugyanis Carlos Sainz Daniel Ricciardo megcsúszásának következtében kiesett, Charles Leclerc pedig a harmadik helyről pördült ki, végül a hatodik lett.

A csapatfőnök Mattia Binotto a verseny után azt nyilatkozta, hogy a következő, Miamiban megrendezésre kerülő versenyen még nem érkeznek jelentős fejlesztések az F1-75-re, az azt követő futamon viszont már igen:

„Lesznek frissítéseink Miamiban, hogy alkalmazkodjunk a pályához, a jelentős fejlesztéseink viszont csak Barcelonában fognak megérkezni, ahogy az összes riválisainknál is” – mondta Binotto a Sky Italiának.

„Nagyon lelkesen érkeztünk meg, de nagyon kicsik a különbségek és sokat fognak számítani a fejlesztések. Verstappen nagyon erős volt a hétvége folyamán, a különbséget pedig a részletek jelentették.”

„Ez van, harcban tudtunk lenni, azonban a harc ezúttal nem párosult eredménnyel. Szeretnék bocsánatot kérni a szurkolóinktól, akik hisznek bennünk” – zárta az interjút a Ferrari csapatfőnöke.

A német Auto Motor und Sport eközben arról ír, hogy a Mercedes komoly fejlesztési csomagjára sem kell már sokat várni – részletek itt!